من اخیراً این لباس را با بال های طلای گل رز و لب ها و گونه های براق پوشیده ام ، که اخیراً برای ناهار خوردن با دوست من سینی ، پوشیده ام و در روزی که من این آموزش دم اسبی رولر را انجام دادم .

این گلم مرزی است ، که من دوست دارم ، اما هنوز هم سریع و آسان است. از ابتدا تا انتها می توانید این کار را در 10 دقیقه انجام دهید.

سه نکته در مورد این نگاه وجود دارد که به شما کمک می کند تا از مهار کنترل زمان جلوگیری کنید.

شکسته شدن گل رز طلایی nudestix

1. کانسیلر در حال انجام عمل بالابر سنگین است.
من اصلاً پوشیدنی ندارم. فقط یک کانسیلر مایع با پوشش متوسط ​​با یک لایه ساتن طبیعی وجود دارد که من برای استفاده از محل های درمانی حتی در مکان های خاص از آن استفاده می کنم ، و یک کانسیلر مایع را انتخاب کرده ام که می تواند در لایه هایی ساخته شود که در هر کجا به پوشش اضافی نیاز دارم ( خوب است که آن گزینه را داشته باشید).

2. پودر فشرده شده کنترل بیشتری به شما می دهد.
کانسیلر با یک پودر فشرده شده با پوشش متوسط ​​تنظیم شده است ، که برای 10 دقیقه به نظر می رسد مفید است ، در حالی که پودرهای گشاد معمولاً مضر هستند . فشار و برداشتن برای من ساده تر است.

همچنین ، پودر فشرده شده نسبت به پودرهای گشاد برای من شفاف تر به نظر می رسد ، که کنترل بیشتری بر میزان پودر در واقع به پوست من منتقل می کند.

در اصل ، من ترجیح می دهم محصول کمتری داشته باشم و مجبور باشم آن را تا حد پوشش مورد نظر خود بسازم تا اینکه به طور تصادفی بیش از حد پودر بمالم و مجبور به حذف اضافی آن باشم . اضافه کردن آرایش همیشه ساده تر از دور کردن آن است ، IMO.

3. یک مداد سایه چشم خامه ای هرگونه خطا را با آستر مایع اصلاح می کند.
اجرای سایه کرم در امتداد لبه آستر مایع به پنهان کردن هرگونه افت و خیز و کمبود کمک می کند. همچنین یک تغییر ظریف از درخشش از پرتوهای بالای لاینر مایع به درخشش نرم تر مداد وجود دارد که پیچیدگی ظریفی به آستر می بخشد.

خوب . آیا شما آماده شکست هستید؟ امیدوارم چنین باشد ، زیرا اینجا می رویم!

شکسته شدن گل رز طلایی nudestix
قبل و بعد

nudestix طلایی گل رز نزدیک K چشم
نگاه دقیق تر به درپوش ها .
ابزارها (محصولاتی که من از آنها استفاده می کنم بصورت ادرار آور هستند):
ابزاری برای مخلوط کردن کانسیلر و سرخ شدن ژل شما - یک قلم مو ترکیبی مصنوعی ، زیبایی زیبایی یا انگشتان دست شما ( من از MAC 7s استفاده کردم )
ژل ابرو (از ژل ابرو Hourglass Arch Brow در سبزه گرم استفاده کردم )
یک ریمل سیاه ( تارت چراغ دوربین Tarte Lights )
یک آستر مداد قهوه ای ( MAC Teddy )
یک بوش مایع طلای گل رز فی ( NUDESTIX Rock 'N' Roller Easy Eyeliner Ink in Golden Rosé )
مداد سایه چشم کرم براق ( NUDESTIX رنگ چشم درخشان مغناطیسی در برهنگی )
کانسیلر پوشش متوسط ​​با ساتن یا مات مات (من از MAC Studio Waterweight Concealer در NW30 برای ناحیه زیر چشم و NC42 برای بقیه صورتم استفاده کردم )
یک پودر فشرده شده با پوشش متوسط ​​با رنگ ( MAC Studio Water Powder پودر در طلای متوسط )
کرم یا کرم رنگی ژل که می توانید بر روی لب و صورت خود بپوشید ( NUDESTIX Ally from the Nude (art) ist: Love Me Nudes کیت نسخه طبیعی )
محصولات آموزشی گل رز طلایی nestestix

قدم ها:
هر جا که می خواهید / نیاز به پوشش دارید ، با استفاده از مخفی کننده مخلوط کنید.
اگر آنها را دارید ، محافل تاریک خود را پنهان کنید.
کانسیلر را با پودر تنظیم کنید (اما سیب گونه های خود را بکشید).
مرورگرهای خود را با ژل ابرو پر کنید.
خط شلاق بالای خود را محکم کنید و سپس خط پایین آب خود را با مداد قهوه ای خط بزنید.
با آستر مایع طلای یا گل رز ، گوشه بیرونی چشم خود را بکشید.
خط شلاق فوقانی خود را با همان آستر مایع خط بکشید و آن را به لرزش وصل کنید.
مداد چشم سایه چشم خامه ای طلایی را در امتداد لبه آستر مایع روی دربهای خود اجرا کنید ، اما تلنگر را بگذارید ، بنابراین کاملاً واضح باقی می ماند.
خط شلاق پایینی خود را با مداد سایه چشم کرم خط بزنید.
با ریمل مژه و ابرو ، قسمت بالا و پایین خود را بپوشانید.
لب های خود را با خامه یا مداد رنگی ژل پر کنید و پر کنید.
با مخلوط کردن ژل مداد رنگی بالای سیب تمام می شوید؟ گونه های شما
تمام شد ؟

عالی برای 8 دلار: فرمول پزشکان رژ لب مایع سالم مخملی مخملی

3 چیزهایی که در مورد پزشکان باید بدانید فرمول چراغ روشنایی نورافکن

5 چیزهایی که باید در مورد فرمول پزشکان بدانید بنیاد سالم

، ,یک ,مایع ,مداد ,پودر ,رز ,خود را ,را با ,گل رز ,آستر مایع ,پوشش متوسط

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کاپا لیس,لیس گپ,لیس چت,لیسگپ,گپ لیس,لیس و چت,استاد,استاد گپ,استاد چت,میخک چت,چت میخک تولیدى کیف اقتصاد کسب درآمد از اینترنت فروش پمپ بتادین و مایع ریز شرکت سحر باتری سپند نرم افزار جامع مدیریت مجتمع های تجاری سانا آموزش دیجیتال مارکتینگ و مشاوره نقد و بررسی محصولات اپل